– Vi har en fantastisk offensiv mix

Bild till nyheten – Vi har en fantastisk offensiv mix
James Milner menar att Darwin Nunez är ett perfekt tillskott till Liverpools redan högkvalitativa offensiv.

Darwin Nunez har fått en flygande start på sin tid som Liverpoolspelare med ett mål mot Manchester City i sin första tävlingsmatch och ett mål och en assist i helgens ligapremiär mot Fulham.

James Milner är en av många som imponerats av anfallaren.

– Jag tror att han kommer att fortsätta att sätta avtryck så länge han är här, säger vicekaptenen till Liverpoolfc.com.

– Sedan han kom hit har han varit imponerande på planen, jobbat hårt, tagit bra löpningar och vill verkligen nå bollen i straffområdet. Om man slår in en boll kommer han att göra allt för att nå dit. Han är en duktig avslutare med båda fötterna och är en annan typ av spelare än de andra grabbarna i offensiven.

– Vi hade redan några riktigt spännande offensiva spelare som kan skapa problem, så han är ett bra tillskott. Han kommer att vara fantastiskt för oss. 

– Man vill ha alternativ i offensiven, man vill skapa problem för motståndare och därför vill man kunna spela på olika sätt beroende på vad de gör. Lagen kommer självklart att titta på oss och försöka stoppa oss, så det är viktigt att vi kan variera. Med de alternativen vi har längst fram har vi en fantastisk mix.

Nunez är ett av tre nyförvärv som anslutit till den röda truppen i sommar. Calvin Ramsay har varit skadad sedan han kom men Fabio Carvalho har precis som Nunez kommit in bra i gruppen.

– Det är härligt att se, säger Milner om den välkomnande miljön i Jürgen Klopps lag.

– Stämningen vi har i gruppen startar med managern och stämningen i klubben, det hjälper spelare att komma igång snabbt.

– Det har hänt flera gånger. Virg kom in mitt i säsongen och spelade väldigt bra. Förhoppningsvis kan det gå lika bra för Nunez. 

– Han har gjort ett par mål på slutet så förhoppningsvis fortsätter det så. Grabbarna ska ha beröm för att de får spelare att känna sig trygga direkt. 


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer