Fabinho imponerad av Bajcetic

Bild till nyheten Fabinho imponerad av Bajcetic
Unge talangen Stefan Bajcetic får beröm av mittfältskollegan Fabinho efter det fina inhoppet i segern mot RB Leipzig.

Stefan Bajcetic var en del av den trupp som reste till turnén i Asien och när de reste vidare till Tyskland och Österrike fick han nytt förtroende.

I den senaste träningsmatchen, 5-0-segern mot RB Leipzig, ersatte han Fabinho i den andra halvleken. På de 30 minuter han spelade visade han bland annat prov på fina bollvinnarkvaliteter när han bröt bollen högt upp i plan i samband med Liverpools fjärde mål.

17-åringen får nu beröm av det rutinerade mittfältsankaret Fabinho.

– Han gjorde det riktigt bra, han var viktig för oss vid det fjärde målet. Han vann bollen i en viktig yta och spelade sedan till Harvey som assisterade Darwin, säger brassen till klubbens officiella hemsida.

– Det är viktigt. Han har tränat med oss och kommer att bli ännu bättre, han kommer att bli mer självsäker med bollen, i vändningarna, sådant som spelare i nummer 6-rollen gör.

– Det är härligt att vi har honom här, precis som de andra unga grabbarna som spelar väldigt fin fotboll. Vi har många talanger i laget nu: Fabio Carvalho, Harvey Elliott, Curtis, Stefan, Tyler. Det är viktigt att de får visa sina kvaliteter.

Bajcetic lär hoppas att få en ny chans att visa upp sig i den kommande träningsmatchen mot RB Salzburg som spelas på onsdag.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer