Robbo om sina fem år som röd

Bild till nyheten Robbo om sina fem år som röd
Andy Robertson har haft fem fantastiska år i Liverpool och hoppas självfallet att mer framgång väntar framöver.

Torsdagens match mot RB Leipzig spelades på Andy Robertsons femårsdag som röd. I en intervju med Liverpoolfc.com får vänsterbacken frågan om han hade kunnat tro att åren skulle bli så bra som de blivit.

– Jag drömde såklart om det, men det kanske inte var en realistisk tanke. Det är fantastiskt att vi lyckats göra verklighet av drömmen. Jag kanske har spelat en liten roll i det hela men grabbarna, managern och alla där bakom, vi har pushat tillsammans och uppnått stora saker, säger han.

– Det var en stor ära för mig att skriva på för klubben. Många sa att klubben inte vinner saker utan skotska spelare, så jag visste vad jag ville uppnå när jag skrev på. Klubben har en fin historia med skotska spelare. Att jag får vara en del av klubben betyder än idag väldigt mycket. Förhoppningsvis kan det fortsätta i många år framöver.

– De fem åren har verkligen flugit förbi. Det kändes som att det var igår jag skrev på och det är galet att det gått så lång tid. Jag är lite äldre, lite smartare, ser definitivt lite äldre ut än när jag kom hit! Jag vill fortsätta här så länge jag kan. 

– Fem år är fantastiskt men nu blickar jag mot de kommande fem. Jag blickar alltid framåt och förhoppningsvis kan vi nå många nya framgångar.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer