– Har ringt och hört sig för om Bellingham

Bild till nyheten – Har ringt och hört sig för om Bellingham
Jürgen Klopp har många gånger sagt att om möjligheten presenterar sig så kan fortfarande allt hända. Silly-season tar till vara på detta och kopplar samman spelare som befinner sig prekära situationer med en flytt till Anfield. Här ser du de senaste ryktena på inköpsfronten och en uppdatering kring Jude Bellingham.

Antony

Liverpool ska ha kontaktat Ajax och hört sig för om deras talangfulle brasse Antony. En potentiell affär väntas kosta runt 70M euro, vilket motsvarar ca £59M.

Den 22-årige yttern värderas högt av Ajax, men Amsterdam-klubben ska inte vara ovilliga att släppa spelaren för rätt pris. Ajax prislapp på £59M ska dock vara långt ifrån vad Liverpool är villiga att betala.

Samtidigt har Manchester United kopplats kraftigt samman med Antony, då tränaren Ten Hag fortfarande har en god relation till spelaren. Ledningen i Manchester United anser också att prislappen är för dyr, men ska vara villiga att ge sig in i förhandlingar för att pruta ned det.

Liverpool ryktas, att vid ett lägre pris, vara villiga att ge sig in i kampen om Antony som gjort 22 mål och 20 assist på sina 78 framträdanden för Ajax.

Källa: Football Insider

Ryktets trovärdighet 0-5: 2

Matheus Nunes

Jakten efter mittfältare fortsätter och nu har Liverpool kopplats samman med Sporting Lissabons Matheus Nunes. Liverpool ska ha hört sig för om den unge mittfältaren från Lissabon och ska nu ha fått till sig ett pris.

Rapporter i Portugal gör gällande att kravet från Sporting är £42,7M för att släppa spelaren till Anfield. Nunes spelar på det centrala mittfältet, är endast 23 år gammal och har mäktat med 6 mål och 4 assist på sina 74 framträdanden i den portugisiska högstaligan. Chelsea och Wolverhampton är andra klubbar som ska ha visat sitt intresse för spelaren.

Källa: Liverpool Echo och Record

Ryktets trovärdighet 0-5: 1

Carney Chukwuemeka

Den 18-årige mittfältaren ses som en av landets största talanger och spås en ljus framtid. Chukwuemeka har fångat mångas intresse och än mer har intresset ökat hos andra klubbar när de fått nys om att spelaren förkastat flera kontraktsförslag som kommit från Aston Villa.

Spelaren har endast ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt med Birmingham-klubben och Liverpool ska nu följa spelarens kontraktssituation väldigt noga. Ofta uttalar sig Klopp om att ingen transfer är omöjlig om 'rätt läge' dyker upp. Steven Gerrard ska vara väldigt mån om att vilja behålla spelaren och försökte ge prov på detta genom att ge den unge mittfältaren Chukwuemeka sina första spelminuter i Premier League.

Tidigare har Liverpool snappat åt sig spelare som Danny Ings och Dominic Solanke som också hade problem med sina dåvarande klubbar i att hitta överenskommelser för nya kontrakt. Carney Chukwuemeka verkar också ha bestämt sig för att han vill lämna Aston Villa, då rapporterna gör gällande att han ska ha förkastat det senaste kontraktsförslaget också som ska ha varit mer lukrativt.

Då Aston Villa ogärna ser att spelaren lämnar gratis(eller för en s.k. utbildningssumma) nästa sommar öppnas möjligheten upp för en flytt redan denna sommar. En övergångskostnad på £20M rapporteras vara tillräcklig för att behaga Aston Villa. Denna möjlighet skulle kunna få Liverpool att ändra sina planer och öppna plånboken ytterligare en gång under detta sommarfönster.

Källa: Liverpool Echo

Ryktets trovärdighet 0-5: 4

Jude Bellingham

Det är den ökände transfergurun Fabrizio Romano som ytterligare en gång bekräftar kontakt mellan Liverpool och Borussia Dortmund. Liverpools ska ha blivit något oroade av de florerande transferryktena om att andra klubbar ska försöka knyta till sig Bellingham redan denna sommaren. Romano uttalade sig på sin Youtube-kanal om att Liverpool känt sig nödgade att höra sig för kring spelarens status.

– Det är sant att Liverpool, för några veckor sedan, ringde personer nära Bellingham och Dortmund för att fråga kring situationen och förstå ifall de hade en chans att hoppa in. Svaret var nej, ingen chans spelaren är oåtkomlig denna sommar, sa Romano.

– Men Liverpool har tankarna på Jude Bellingham samtidigt som många andra toppklubbar. För att även spanska och [andra] engelska klubbar är intresserade, avslutar Romano.

Källa: Fabrizio Romano och Liverpool Echo

Ryktets trovärdighet 0-5: 4

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer