Ser Elliott som ett nyförvärv

Bild till nyheten Ser Elliott som ett nyförvärv
Jürgen Klopp tror att Harvey Elliott kommer att spela en stor roll under den kommande säsongen efter att ha fått förra säsongen förstörd av en skada.

Jürgen Klopp har ännu en gång pratat om varför Liverpool inte behöver värva en mittfältare i sommar. Ett av argumenten han lyfter fram är den enorma tro han har på 19-årige Harvey Elliott.

– Om ingen säger att de vill lämna, vilket ingen gjort ännu och jag förväntar mig inte att det ska hända, så behöver vi ingen ny mittfältare. Vi kan inte bara addera massor av mittfältare. Vi respekterar kontrakten som våra grabbar har, när de är här får de vårt fulla stöd i träning, mellan träningspassen, under matchen och mellan matcher, säger han innan han kommer in på Elliott.

– Det är så situationen ser ut, ni kan räkna våra mittfältare. För mig är Elliott ett nyförvärv också med tanke på hur han inledde förra säsongen. Han är väldigt ung, kom tillbaka på ett bra sätt innan han hade en liten dipp, det är helt normalt efter att ha varit borta så länge. 

– Jag är väldigt taggad på att se honom, konstaterar Klopp.

Klopp har berömt Elliott ett flertal gånger på slutet och det är ingen skräll att både han och Elliott ska ha varit motståndare till idén om ett utlån när det inkom sådana förfrågningar från andra Premier League-klubbar. 

Elliott spelade 30 minuter i den första träningsmatchen mot Manchester United och lär säkerligen få ytterligare minuter i benen i fredagens match mot Crystal Palace.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer