– Han förtjänar regelbunden speltid

Bild till nyheten – Han förtjänar regelbunden speltid
Jürgen Klopp menar att det inte var ett lätt beslut att låta Neco Williams lämna klubben.

21-årige Neco Williams är klar för Nottingham Forest. Liverpool har bekräftat försäljningen och enligt Fabrizio Romano är affären värd upp till £17,5M, inkluderat är även en vidareförsäljningsklausul på 15%.

Jürgen Klopp har kommenterat övergången.

– Det är fantastiska nyheter för Neco, en perfekt flytt på många sätt. Han är en spännande talang och går till en klubb som är på uppgång. Jag är ett stort fan av deras manager (ex-röde Steve Cooper) och han känner Neco från tiden i vår akademi, säger han till Liverpoolfc.com.

– Han har redan uppnått väldigt mycket men det väntar mer i framtiden. Premier League- och Champions League-erfarenhet för oss, uppflyttning med Fulham förra säsongen, en viktig spelare i Wales resa till VM.

– Det är inte lätt att låta honom lämna om jag ska vara ärlig, men han förtjänar regelbunden speltid och han har gjort sig förtjänt av rätten att vara redo för landslagsspel för turneringen som väntar. 

– Jag är stolt över att vi har hjälpt honom att utvecklas, då tänker jag på klubben i stort och inte bara på A-laget. Vår akademi förtjänar beröm. De producerar så många talanger och de kan vara väldigt stolta över Necos framsteg. 

– Vi önskar honom all framgång och ser fram emot att se honom fortsätta sin resa, även om vi nu kommer att göra det på avstånd, avslutar Klopp.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer