​Dessa fem saknas i truppen

Bild till nyheten ​Dessa fem saknas i truppen
Försäsongsturnén i Asien är i full gång och Jürgen Klopp har plockat med sig hela 37 spelare. Det är dock en handfull spelare vars frånvaro väcker en del frågetecken.

När den 37 man stora trupp som rest till Thailand presenterades höjdes det på ett och annat ögonbryn hos supportrarna då spelare som Caomhin Kelleher, Kaide Gordon, Calvin Ramsay, Neco Williams och Ben Davies saknades.

Nedan spekuleras i varför just dessa spelare inte återfinns i truppen:

Caomhin Kelleher

Andremålvakten var en del av den första grupp av spelare som i måndags återvände till Merseyside för att dra igång försäsongsträningen. Sedan i tisdags har han dock inte setts till på några träningsbilder, något som eventuellt skulle kunna bero på en skada av något slag.

Han har under den senaste tiden haft problem med ett antal skador och det är möjligt att klubben inte vill ta några chanser och därför låter honom vila upp sig på Merseyside.

Det har spekulerats en del om att målvakten eventuellt söker sig efter mer regelbunden speltid, men det har än så länge inte dykt upp några trovärdiga rykten om att en flytt ska vara aktuell.

Kaide Gordon

Gordon var på plats på AXA Training Centre i måndags för fystester men har inte setts träna tillsammans med laget under veckan som gått.

17-åringens andra halva av fjolårssäsongen förstördes av skador och det är möjligt att han ännu inte är hundraprocentigt återställd.

Calvin Ramsay

Nyförvärvet från Aberdeen har varit på plats på AXA Training Centre sedan i måndags men har endast tränat på gymmet på grund av en skada.

– Tyvärr tränar inte Calvin just nu. Han har en liten skada. Ingen visste om den, vi såg det när han genomförde läkarundersökningen, sa Klopp nyligen.

– Han har inte haft några problem, men vår medicinska stab har bett oss vara försiktiga så att det inte förvärras. När det handlar om en så ung spelare med en lång karriär framför sig är det viktigt att vi tar ansvar. Så han har inte tränat med laget ännu, men han jobbar på i gymmet.

Neco Williams

Walesaren sägs vara mycket nära en övergång till Premier League-nykomlingarna Nottingham Forest. Liverpool och Forest ska vara överens om en affär värd cirka £17M.

Ytterbacken genomförde enligt Liverpool Echo läkarundersökningen under söndagen så en officiell presentation lär ske inom en snar framtid.

Ben Davies

Mittbacken förväntas lämna Liverpool på permanent basis i sommar. Han har tränat med laget under veckan men att han inte rest med laget till Asien är knappast chockerande.

Liverpool sägs ha satt en prislapp på £4M för 26-åringens tjänster.

Källa: Thisisanfield.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer