Ingen Ronaldo när lagen möts i Bangkok

Bild till nyheten Ingen Ronaldo när lagen möts i Bangkok
Kommande tisdag spelar The Reds sommarens första träningsmatch när de ställs mot Man United i Thailand. Men ett United utan superstjärnan Cristiano Ronaldo som begärt att få lämna.

37-årige Ronaldo kommer inte att delta i Erik ten Hags trupp som bordar flyget till Asien under fredagen och hans framtid på Old Trafford är i allra högsta grad osäker.

Enligt Sky Sports har Cristiano inte tränat med United på hela veckan och har uppgett familjeskäl till att han inte ansluter eller följer med till Thailand. Han har istället valt att hålla igång på egen hand på Portugals träningsanläggning Cidade do Futebol.

Uppgifter som cirkulerar i engelska medier är att han begärt att få lämna klubben för att få spela Champions League-fotboll de sista åren av karriären och enligt Sky Sports (torsdag kväll) är United villiga att lyssna på bud. 

Liverpooltruppen flyger till Fjärran Östern på lördag och då är samtliga tillbaka, inklusive nyförvärvet Darwin Nunez.

Men varken uruguayanen eller Mo Salah, Andy Robertson, Fabinho, Alisson, Naby Keita, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Kostas Tsimikas, Ibrahima Konate eller Curtis Jones kommer att få speltid mot United då de just avslutat sin ledighet.

På fredag 15 juli ska Liverpool även möta Crystal Palace i Singapore innan ett höghöjdsläger i Österrike väntar.

Källa: liverpool.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer