Skrtel: Gerrard är rätt man att ta över

Bild till nyheten Skrtel: Gerrard är rätt man att ta över
Den föredetta Liverpool mittbacken Martin Skrtel har som pensionerad fotbollsspelare reflekterat lite över Liverpools framtid och vem som han anser vara lämpad att ta över efter Klopp.

Martin Skrtel avslutade sin karriär som fotbollsspelare i Spartak Trnava när säsongen tog slut i maj tidigare i år. 37-årige Skrtel tvingades till att lägga skorna på hyllan efter en längre tids ryggproblematik 21 år efter att han gjorde sin proffsdebut i Trencin.

Skrtel har suttit ned med The Athletic under U-19 EM, där han har varit en ambassadör för Slovakiens fotbollförbund, för att reflektera lite kring sin tidigare lagkamrat Steven Gerrard som numera bygger upp sin tränarkarriär.

– För tillfället har vi Jürgen Klopp och han är den bästa mannen för jobbet. Men jag ser Stevie som tränare efter för att han samlar på sig erfarenhet nu, säger Skrtel.

– Jag hoppas att han(reds.anm Gerrard) gör ett bra jobb och att sen, en dag, Jürgen eller Liverpool bestämmer sig för att gå i en annan riktning och hämtar in nytt folk. Han skulle vara den nya riktningen. Det hade varit ett perfekt steg längs vägen för klubben och Stevie.

Gerrard har däremot sedan tidigare dementerat att han har tänker på att bli Liverpooltränare och menar att han är fast fokuserad på att föra Aston Villa närmare toppen. Den numera 42-årige Gerrard har dock fortsatt nära relationer till klubben och med Klopp, som stannar på Anfield till 2026.

Trodde Carra skulle bli tränare

– Allt han gjorde från att han öppnade ögonen på morgonen till han gick och la sig handlade om fotboll. Han kunde få en massage och titta på de andra ligorna på telefonen, så jag trodde att han skulle vara ‘the one’., säger Skrtel om Carragher.

– Jag trodde inte han skulle vara involverad i dessa TV-program eller ens vara ett fan av Instagram. 

Martin Skrtel röstades fram som Liverpools bästa spelare året 2012 och har sedan han lämnade klubben 2016 aldrig slutat följa den. 

– Jag tror det var när Luis Suarez var avstängd, skämtar Skrtel när reportern påminner honom om utmärkelsen.

– Sedan jag lämnade har jag aldrig slutat kolla eller supporta Liverpool. Det är någonting som du behöver vara där för att förstå.

Källa: The Athletic


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer