– Det här är hans klubb nu

Bild till nyheten – Det här är hans klubb nu
– Nu kan Liverpoolfansen njuta ännu mer av helgen, sa Jürgen Klopp när han nåddes av beskedet att hans skyttekung tecknat ett nytt långtidskontrakt.

Managern menar att Salahs beslut är det bästa både för klubben och för honom själv och han förväntar sig att skyttekungen kan förbättra sig ännu mer de närmaste åren.

– Detta är verkligen speciellt för våra supporters, som nu får chansen att njuta av helgen ännu mer. Jag är säker på att det blir en hel del firande efter den här nyheten.

– Jag är glad, väldigt, väldigt glad. Detta var det bästa beslutet för oss och det bästa beslutet för honom. Han tillhör oss. Det här är hans klubb nu, fortsätter Klopp.

– Det har förstås tagit lite tid, men det är helt ok och de bästa sakerna är alltid värd att vänta lite extra på ändå. Mo är en av de bästa spelarna i världen så det är helt normalt att det är en del saker att reda ut på den här nivån. Julian Ward och Mike Gordon ska ha cred för att de har tagit oss hit.

Bästa åren framför sig

– För mig är det ingen tvekan om att Mo´s bästa år ligger framför honom och det säger en del, för hans första fem säsonger har varit av legendariska mått.

– Fysiskt så är han en maskin, otroligt vältränad. Han jobbar hårt för det och han får sin belöning. Hans förmågor och skicklighet når bara högre och högre nivåer för varje säsong. 

– Han är också älskad av sina lagkamrater. Som tränare vet vi att vi arbetar med en speciell person och fansen har krönt honom till kung. Så det är coolt.

– Det här är helt enkelt underbara nyheter. Det får mig att le när jag tänker på det. Han stannar med oss och det betyder att vi kan uppnå mer tillsammans, avslutar Klopp.

Källa: liverpoolfc.com


14 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer