Bild till nyheten Video: Quansah nickade England till EM-final
Den unge Liverpoolbacken blev stor matchhjälte för England U19. Se klippet här.

England vann U19-EM:s gruppspel i överlägsen stil efter 2-0 mot Österrike, 4-0 mot Serbien och 1-0 mot Israel.

På tisdagen ställdes "mini-lejonen" mot Italien i semifinalen i arrangörslandet Moldavien och italienarna tog ledningen på straff redan i den 12:e minuten, men efter ungefär en timmes spel utjämnade England genom Alex Scott (Bristol City).

När bara åtta minuter återstod gick Liverpoolbacken Jarrel Quansah upp på en hörna och knoppade in segermålet och ordnade finalplatsen, som blir mot antingen mot Israel eller Frankrike. Finalen spelas på fredag kl 20.

19-årige Quansah, som är född i Warrington mitt emellan Liverpool och Manchester, skrev på sitt första proffskontrakt med Liverpool 2021 efter att ha tillhört akademin sedan fem års ålder. Han har varit kapten för U18 och även spelat i U23, mestadels som högerback.

Jarrel har även suttit på bänken i A-laget, vilket skedde i PL-matchen mot Tottenham och Ligacup-mötet mot Leicester innan jul.

Liverpools andra bidrag i den engelska U19-truppen, Luke Chambers, började matchen på bänken.