Forest visar intresse för Williams

Bild till nyheten Forest visar intresse för Williams
Neco Williams gjorde succé på lån i Fulham under den andra halvan av förra säsongen och tidiga uppgifter gjorde gällande att Londonklubben skulle försöka knyta upp walesaren på ett permanent kontrakt. Men nu verkar Fulham inte lika sugna och istället är Nottingham Forest i pole position.

I konkurrens med Trent Alexander-Arnold har det bara blivit sporadiskt med speltid för Neco Williams och när walesaren nu är 21 år gammal och laddar för VM-spel i vinter vill han etablera sig som startspelare i ett Premier League-lag. 

Fulham såg länge ut att kunna bli platsen där han fortsatte sin utveckling men enligt flera rapporter från olika engelska medier tycker Londonklubben att priset nu blivit för dyrt för högerbacken. 

Enligt Sky Sports ska en övergång samt lönekostnader landa på cirka £20 miljoner för Williams. 

Istället för Fulham ska Nottingham Forest ha kommit först i kön när det gäller 21-åringens tjänster och där skulle Williams i så fall länka upp med gamla akademitränaren från Merseyside, Steve Cooper. 

Cooper har gjort succé med Forest och plockade i förra veckan även in Taiwo Awoniyi i en affär som gav Liverpool cirka £1,5 miljoner efter att han återvänt till engelsk fotboll efter att The Reds sålde honom till Union Berlin och inkluderade en vidareförsäljningsklausul. 

Liverpool har redan hämtat in Calvin Ramsay för att vikariera för Trent på högerbacksplatsen och det har varit tydligt en längre tid att man letar en köpare av Williams. 

Frågan är bara om klubbarna är beredda att betala det Liverpool önskar. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer