Hendo ligger inte på latsidan

Bild till nyheten Hendo ligger inte på latsidan
Kapten Henderson har tjuvstartat pre-season i soliga Algarve, tillsammans med en tidigare lagkamrat.

Det må kännas som att säsongen just tagit slut, men faktum är att merparten av spelarna ska återvända till AXA Training Centre i Kirkby om mindre än två veckor, närmare bestämt måndag den 4 juli.

Spelarna har som vanligt individuella program att förhålla sig till under semestern men Jordan Henderson, som fyllde 32 år häromdagen, ligger inte på latsidan i Portugal. 

På det exklusiva träningscentret i Algarve tar han och förre klubbkamraten Danny Ings hjälp av pt:n Alex Parsons för att komma i form.

Instagram-klipp nedan:

För övrigt samma camp som Virgil van Dijk och Joe Gomez låg i hårdkörning förra sommaren efter sina svåra skador. 

Hendo hade sin jämnaste säsong någonsin ifjol med hela 57 framträdanden (43 som startman), fler än någon annan spelare. 

Danny Ings hade däremot en mixad säsong i Aston Villa efter övergången från Southampton med bara åtta mål på 31 matcher. Managern Steven Gerrard vill nog få ut betydligt mer av "Ingsys" anfallsspel kommande säsong.

Henderson är en av åtminstone 21-22 spelare som förväntas anmäla sig på AXA Training Centre måndag den 4 juli innan det bär iväg på långresa till Fjärran Östern och ett träningsläger i Österrike. 

De övriga spelarna är: James Milner, Joe Gomez, Thiago, Alex Oxlade-Chamberlain, Roberto Firmino, Luis Diaz, Joel Matip, Adrián och nyförvärven Darwin Nunez, Fabio Carvalho och Calvin Ramsay. Samt även Nat Phillips, Ben Davies, Neco Williams, Rhys Williams, Kaide Gordon, Leighton Clarkson, Owen Beck, Tyler Morton, Conor Bradley, Marcelo Pitaluga.

Se försäsongsschemat här.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer