​Bekräftat: Nunez är klar!

Bild till nyheten ​Bekräftat: Nunez är klar!
Liverpool har bekräftat köpet av Darwin Nunez från Benfica.

Nu är det officiellt. Darwin Nunez är klar för Liverpool. Anfallaren har genomfört läkarundersökningen och kritat på ett kontrakt som sträcker sig fram till sommaren 2028.

Liverpool betalar initialt £64M för Nunez, men avtalet med Benfica innefattar klausuler till ett värde av £21M. Skulle klausulerna aktiveras blir han klubbens dyraste värvning någonsin. 

Nunez kommer att bära tröja nummer 27. 

– Jag är väldigt glad och nöjd över att vara här i Liverpool. Det är en enorm klubb, säger han till Liverpoolfc.com.

– Jag vill tacka min partner, mina föräldrar och min son som är en källa för stolthet för mig. De har varit viktiga under de steg jag tagit i min karriär. Jag är väldigt stolt över dem och det arbete vi gör tillsammans. 

– Det är en ära att vara här i Liverpool och jag är väldigt glad över att vara en del av denna fantastiska klubb.

– Jag har spelat mot Liverpool och sett dem mycket i Champions League, de spelar min typ av fotboll. De har fantastiska spelare och jag tror att jag kommer att passa in bra. 

Nunez är den tredje spelaren från Uruguay att representera Liverpool efter Luis Suarez och Sebastian Coates.

– När jag kom till träningsanläggningen lade jag märke till alla pokaler som är uppradade. Jag ser framför mig att vinna fler titlar så att jag i framtiden kan komma tillbaka och säga att man varit en del av framgångarna.

– Det är en av anledningarna till att jag skrev på för Liverpool, för att vinna titlar. Jag vill vinna många titlar med Liverpool. 


20 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer