Video: 10 snyggaste målen

Bild till nyheten Video: 10 snyggaste målen
Redaktionen har valt ut säsongens tio läckraste fullträffar. Luta dig tillbaka och njut!

10. Origis skorpionspark v Preston (2-0)

Segermålet i Ligacupmötet mot Preston på Deepdale går till historien som ännu en Origi-klassiker: skorpionen! Tack för allt och lycka till i AC Milan. 

9. Trents frispark v West Ham (2-3)

Trots den jobbiga förlusten på London Stadium kan vi inte låta bli att minnas Trents perfekta frispark. Faktiskt högerbackens enda den gångna säsongen. 

8. Keitas volley v Atletico (3-2)

Tekniskt fulländad volley av Naby Keita på Wanda Metropolitano. Världsklasskeepern Jan Oblak utan chans. 

7. Hendos rökare v AC Milan (3-2)

Kaptenen gör sällan mål, bara 33 fullträffar på över 400 matcher för klubben. Men när det händer så är det rasande vackert. Som här – segermålet mot AC Milan.

6. Keitas vänsterslägga v Crystal Palace (3-0)

Keita gjorde bara fyra mål och två av dessa klämmer sig alltså in på vår 10-i-topp-lista. Att avlossa en volley är bland det svåraste man kan göra i fotboll och den här gången med vänstern. Coola Cantona-firandet efteråt går inte heller av för hackor. 

5. Trents kanon v Newcastle (3-1)

Ett mål som luktar "Steven Gerrard" lång väg. What a hit! Högerbackens båda fullträffar under säsongen förtjänar plats på listan.

4. Thiagos halvvolley v Porto (2-0)

Kanske den vackraste halvvolleyn som skådats på Anfield? En smekning, en kyss av den tekniskt briljante Thiago. Wow.

3. Manés volley v Man City (3-2)

The Reds blåste Man City av banan i första halvlek av FA-cupsemifinalen på Wembley. Och Sadio Manés 3-0-volley är en läckerbit som etsat sig fast på näthinnan.

2. Salahs solo v Watford (5-0)

Det är lätt att glömma, men hösten 2021 tillhörde Mohamed Salah. Då var han bäst i världen. Solonumret mot Watford när han valsar förbi tre spelare på Vicarage Road är av högsta Messi-märke.

1. Salahs solo v Man City (2-2)

Som sagt, Salahs superform under höstsäsongen gav oss några otroliga stunder. Precis som i Watford-klippet ovan kör han slalom genom City-försvaret och avslutar vackert bakom Ederson från en närmast omöjlig vinkel. Anfield went bananas.

Säsongens vackraste fullträff. Tack för showen. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer