– Jag var i samtal med Liverpool

Bild till nyheten – Jag var i samtal med Liverpool
Kylian Mbappé berättar att han hade samtal med Liverpool innan han valde att förlänga sitt kontrakt med Paris Saint-Germain.

I söndags kom nyheten att Kylian Mbappé skrivit på ett nytt treårskontrakt med Paris Saint-Germain och därmed var de många och långa spekulationerna om anfallarens framtid över.

Det har till största del handlat om Real Madrid som en potentiell ny klubbadress för Mbappé men även Liverpool har till och från nämnts som intressenter.

Anfallaren har nu bekräftat att Liverpool var med i dragkampen om honom.

– Det var inte bara Real Madrid och PSG. Jag hade också samtal om att ansluta till Jürgen Klopp och Liverpool, säger han till Telegraph.

– Jag pratade lite med Liverpool, men inte mycket. Det var inte över för mig i PSG.

– Jag pratade med Liverpool eftersom det är min mammas favoritklubb. Min mamma älskar Liverpool. Jag vet inte varför, ni får fråga henne om det! Det är en fin klubb och vi var i möten med dem för fem år sedan också, när jag spelade i Monaco. Det är en stor klubb.

Det har cirkulerat olika uppgifter om Mbappés nya lön i PSG, men det sägs handla om cirka tio miljoner kronor i veckan plus en sign on-bonus på mer än en miljard kronor. The Athletic skriver att det ganska snabbt stod klart att Liverpool inte var beredda att göra affärer med den typen av summor då det helt och hållet skulle slå sönder den nuvarande lönestrukturen i klubben.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer