Coutinho: Jag har mottagit många meddelanden från Liverpoolfans

Bild till nyheten Coutinho: Jag har mottagit många meddelanden från Liverpoolfans
Som bekant behöver Liverpool förlita sig på några bekanta ansikten under söndagens sista omgång i Premier League. Gerrard, Ings och Coutinho är några spelare i Aston Villa med starka band till The Reds. Den sistnämnde har också fått motta meddelanden från Liverpoolsupportrarna

Det är det Echo som rapporterar att Philippe Coutinho har uttalat sig om att det har flödat in meddelanden från Liverpoolsupportrar inför matchen mot Manchester City på söndag.

Liverpool behöver som bekant i första hand säkra tre poäng mot Wolves samtidigt som Manchester City misslyckas med detsamma hemma mot Aston Villa på Etihad Stadium. Fullt medveten om omständigheterna har Coutinho ändå förklarat att han inte låter sitt förflutna spela en allt för stor roll på söndag.

- Det är en stor match, men vi vill avsluta på ett bra sätt mot en stor klubb och det är allt. Vi vill alltid göra så bra ifrån oss vi kan och sluta så högt upp som möjligt, sa Coutinho till Daily Mail.

Coutinho fortsätter med att betona att all fokus är på hans nya klubb Aston Villa.

- Jag bryr mig bara om min nya klubb. Jag vill spela bra för dem. Jag har fått många meddelanden från Liverpoolfans på sociala medier, men jag tittar inte så mycket på dem ändå. Mitt fokus är på matcherna som vi har.

- City är ett världens bästa lag. Det är alltid svårt att möta dem, men vi har spelat mot dem förut och gjort bra ifrån oss genom hela matchen. Det är det vi vill göra denna gång och konkurrera på samma nivå.

Kan Philippe Coutinho vara den bidragande faktorn till att ligatiteln glider ur Manchester Citys händer? 
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer