​Klopp: Kommer aldrig sluta försöka

Bild till nyheten ​Klopp: Kommer aldrig sluta försöka
Jürgen Klopp är tydlig över det faktum att den röda spelartruppen kommer fortsätta framåt oavsett hur det går i de två avslutande matcherna av säsongen.

På söndag spelas den 38:e omgången av Premier League och precis som 2018/19 pågår titelstriden mellan Liverpool och Manchester City in i det sista.

Då vann Manchester City mot Brighton och säkrade titeln. Denna gång är det Aston Villa som kan komma att göra Liverpool en tjänst som kan ge dem titeln.

– Jag minns inte till 100 procent hur jag kände inför sista matchen 2018/19-säsongen. Efter vår match var jag tillfreds med situationen. Jag minns att jag gick runt planen bredvid Trent och vi pratade och log, sa Jürgen Klopp på den andra delen av presskonferensen inför Wolverhampton.

– Det var en stor säsong och oavsett vad som händer på söndag så kommer jag inte att glömma att grabbarna har levererat en fantastisk säsong. Njut av resan, det är vad vi alltid brukar säga, man vet aldrig vad som händer, så det är bäst att bara njuta av nuet.

– Det är det vi har gjort så här långt. De största förlusterna jag upplevt i mitt liv har lett till de största framgångarna jag nått. Så har det alltid varit. Det är lite som en fest. Man vet aldrig vad som ska hända, men även om man inte vinner Champions League-finalen så kan man fortfarande ha en fest efteråt.

– Det lärde jag mig i Mainz. Vi tog inte klivet upp och kom till Mainz och tänkte att det skulle bli trist, så var det 20 000 människor som väntade på oss. När vi gick på scenen dagen efter att vår dröm om uppflyttning till Bundesliga krossats, det var ögonblicket vi förstod att de var glada ändå. Vi kunde gå vidare därifrån.

Precis den inställningen menar Klopp att Liverpool kommer att ha under avslutningen av denna säsong.

– En sådan respons är väldigt viktig, oavsett vad som händer på söndag så kommer vi inte att sluta. Vi kommer inte sluta försöka.

– Ja, vi har den bästa motståndaren i fotbollsvärlden och det är lite dumt, men de har oss flåsandes i nacken och det är säkert inte så kul för dem heller, avslutar han.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer