Quantcast

Nästa match ()

 klubbmärke ()

Hyr jättearena till fans utan finalbiljett

Bild till nyheten

Liverpool har hyrt plats i den jättestora inomhusarenan M&S Bank Arena till Champions League-finalen mot Real Madrid den 28 maj. Här kommer över 10.000 supportrar samlas och biljetter släpps till officiella medlemmar på måndag.

Idag avgjordes Liverpools lotteri bland det supportrar som kvalificerat sig genom att ha varit på alla lagets hemmamatcher under årets Champions League-säsong. Även fans som hade sett varenda hemmamatch var alltså inte garanterade en finalbiljett utan bara drygt 29% av de som kvalificerade sig för lotteri hade tur att få en biljett till finalen i Paris. 

Med det enorma trycket och den stora efterfrågan har Liverpool därför hyrt hela M&S Bank Arena för att skapa ett jätteevent på plats i Liverpool som substitut. 

Alla fans som idag gick miste om biljetter till finalen kommer att ha förtur på biljetterna till eventet i Liverpool och för dessa släpps biljetterna imorgon, fredag, den 13 maj. 

Skulle där finnas biljetter kvar efter detta släpps biljetterna till officiella medlemmar från måndag, 16 maj, klockan 15.00 (svensk tid). 

Notera att det är ett officiellt medlemskap i Liverpool FC man ska ha och det har inget med ditt svenska medlemskap i supporterklubben att göra. 

Priserna kommer att ligga på 5 pund för barn och 15 pund för vuxna (16+). 

Evenemanget kommer att starta 17.30 (lokal tid) på finaldagen. 

Bannerbild