Man City körde över Newcastle

Bild till nyheten Man City körde över Newcastle
Manchester City är återigen ligaledare efter att ha vunnit stort mot Newcastle.

Manchester City gjorde jobbet mot Newcastle och toppar nu Premier League med tre poäng, dessutom förbättrade de sin målskillnad rejält då slutresultatet skrevs till hela 5-0.

Raheem Sterling öppnade målskyttet efter 19 minuters spel och innan pausvilan hade hemmalaget City fördubblat ledningen till 2-0 genom Aymeric Laporte. Efter en dryg timmes spel satte Rodri 3-0 och på övertid gjorde Phil Foden och Sterling varsitt mål.

Resultatet innebär att Pep Guardiolas lag utöver sin trepoängsledning har fyra plusmål mer än Liverpool när det kommer till målskillnaden. De motståndare som City har kvar att möta i ligan är Wolverhampton och West Ham på bortaplan följt av en hemmamatch mot Aston Villa i den sista omgången.