Elliott avslöjar sitt drömnummer

Bild till nyheten Elliott avslöjar sitt drömnummer
Harvey Elliott har pratat om vilket tröjnummer han helst hade velat ha samtidigt som han konstaterar att han gillar det unika med det nummer han har idag.

Harvey Elliott spelar idag med nummer 67 på ryggen, ett ovanligt nummer på de största fotbollsscenerna, men med tanke på att han kom till klubben som 16-årig talang är det inte konstigt att det blev ett högt nummer. I en intervju med SoccerBible berättar han varför det blev just nummer 67.

– Jag brukade älska spelare som bar nummer 7 när jag var liten - Luis Suarez och sådana spelare. Jag brukade alltid ha en egen tröja med nummer 7 på ryggen, säger Elliott.

– När man skriver på för en klubb vid så ung ålder får man inte riktigt välja bland de lägre numren. Nummer 67 var det som var tillgängligt och innehöll en sjua, så jag tänkte: "Varför inte?".

– Dessutom tänkte jag att jag spelar till höger och Trent har ju 66, så han och jag på samma kant med 66 och 67, det kändes som en bra match.

– Det är inte så många spelare som har det numret heller, så det är ganska unikt. 

Trent Alexander-Arnold har sagt att han tänker fortsätta att bära nummer 66, ett nummer som blivit ikonsikt tack vare engelsmannens framfart i fotbollsvärlden. Elliott fick en fråga om han han tänkt att fortsätta spela med nummer 67.

– Vem vet? Jag tror att om något av de stora numren blev ledigt så är det allas dröm att ha ett bra nummer. 

Det verkar som att Elliott är ute efter tröja nummer 7, som just nu innehas av James Milner som ryktas ha erbjudits en kontraktsförlängning, så det kan komma att dröja innan han får spela i sitt drömnummer.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer