– Fantastiska nyheter för Liverpool

Bild till nyheten – Fantastiska nyheter för Liverpool
En som tidigare nämnts som en tänkbar ersättare till Jürgen Klopp är Steven Gerrard. Liverpools före detta mittfältsmotor har dock varit tydlig med att det bästa för Liverpool både nu och för en tid framåt är att hålla hårt i vad han anser vara världens bästa tränare. Och han gratulerade både klubben och Klopp till förlängningen igår.

– Varenda supporter över hela världen är lyrisk över det här (Klopps kontrakt). Ni ser antagligen på mitt leende också hur jag känner, konstaterade Gerrard på gårdagens presskonferens inför Villa helgmatch mot Norwich. 

– Jag kan bara gratulera Klopp och teamet runt honom. De förtjänar det mer än någon annan. 

Gerrard menar också att det kan vara Liverpools viktigaste underskrift på många, många år. 

– Det här är antagligen det viktigaste beslutet Liverpool kan ta. Att säkra sig Klopp för fler år. Jag tror inte bara jag talar för mig själv utan det här handlar om hur högt alla håller honom. 

– Han har förtjänat genom sättet han har byggt ett världsklasslag som nu slåss på alla fronter. Fansen har länge suktat efter att få en garanti om ännu fler år. 

– Nu är de dessutom mitt i något som kan sluta väldigt, väldigt speciellt.

– Det blir annorlunda att veta att vi har en roll att spela i deras säsongsavslutning (möter oss på Villa Park och spelar mot City i sista omgången, reds. anm). Men jag önskar Liverpool all lycka till förutom i matchen mot oss, avslutade en leende Gerrard. 

Tänk er scenerna om guldstriden avgörs med att Gerrards Villa nyper poäng av City i sista omgången... 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer