Överens med Darwin Nunez

Bild till nyheten Överens med Darwin Nunez
Enligt en uruguayansk journalist är Benficas anfallare överens med Liverpool. Neco är osäker på sin framtid och Liverpool är med om kampen kring mittfältstalangen Tchouameni och Leipzigs Laimer kopplas samman med en flytt till Merseyside.

Aurélien Tchouameni

Rapporter från den franske journalisten santi Aouna gör gällande att Liverpool har tagit kontakt med den franske mittfältaren Tchouamenis representanter.

Aurélien Tchoameni spås en lysande framtid och ses som en blivande världsstjärna. Han har sedan tidigare kopplats sammans med en övergång till flera toppklubbar där Liverpool varit en utav dem.

Santi Aouna skriver att stjärnskottet från AS Monaco är en av Jürgen Klopps högsta prioriteringar till sommaren.

Det ska redan finnas en kontakt mellan the Reds och den franske landslagsmannens representanter. Tchouameni värderas till minst 50M euro och Liverpool slåss mot PSG och Real Madrid om spelarens signatur

Källa: Foot Mercato

Ryktets trovärdighet 0-5: 3

Konrad Laimer

Tyska medier rapporterar att Liverpool ska vara intresserade av RB Leipzigs mittfältare Konrad Laimer, skriver Kicker gjengitt av Get German Football News.

Laimer är 24 år gammal och har hunnit med att göra fem mål och fem assist hittills under denna säsong. Mittfältaren var nyligen med och såg till att hans Leipzig vann och gick vidare till final i den tyska cupen efter en 2-1 vinst över bekantingen Taiwo Awoniyis Union Berlin.

Liverpool har redan goda relationer med Red Bull-klubbarna, då man hämtat in Naby Keita, Takumi Minamino och Ibrahima Konaté från Leipzig och Salzburg. Klopp och hans team har god kännedom och har låtit sig imponeras av RB-klubbarnas spelidé och organisatoriska modell.

Konrad Laimer kallades av sin före detta tränare, Julian Nagelsmann, för för ett monster när det kommer till återerövring av bollen. Spelarens kontrakt löper ut sommaren 2023, vilket innebär att han kan vara tillgänglig för en billig peng till sommaren. Förutom Liverpool rapporteras även Borussia Dortmund och Bayern München vara intresserade av Laimer.

Källa: Get German Football News

Ryktets trovärdighet 0-5: 1

Neco Williams

Williams som är på lån hos Londonklubben Fulham som är klara för Premier League och på väg mot titeln i The Championship har i en intervju med Wales Online uttalat sig om osäkerhet kring sin framtid.

- Jag har vunnit Premier League och förhoppningsvis kan jag vinna Championship härnäst. Jag har samlat på mig en hel del erfarenhet under en kort tidsperiod. Jag har gått från att starta en Champions League match mot AC Milan, och slå dem med 2-1, till att spela mot Barnsley. Så det har varit värdefullt och varierad erfarenhet vid sådan ung ålder, sa Williams till Wales Online.

- Jag vet ännu inte var jag kommer att spela nästa säsong. Jag är fokuserad på att få klart detta år, få spela Wales matcher i Juni och sedan får vi se vad som händer. Om det är att stanna i Liverpool eller om det är att gå ut på lån igen är jag inte helt säker på vid detta laget, fortsatte Williams.

Källa: Neco Williams själv via intervju med Wales Online

Darwin Nunez

Enligt rapporter från Uruguay är Liverpool överens om en värvning av Benficas anfallare Darwin Nunez. Detta efter att Klopp personligen ska ha efterfrågat värvningen.

Laget och supportrarna har redan fått känna på effekterna av Darwin Nunez fotboll och hans näsa för mål i Champions Leagues kvartsfinalsspel. Den portugisiska ligan har nyligen levererat Luis Diaz till Premier League, vilket också gör att klubben värdesätter Nunez prestationer i den portugisiska ligan högt.

Det är den uruguayanske journalisten Brahian Kuchman som rapporterar och påstår att parterna har kommit överens om ett så kallat "first agreement" om att Darwin kommer att spela för Liverpool nästa säsong.

- Klopp har tröttnat på att hylla uruguayanen så pass att han bestämmer sig för att värva honom, fortsätter journalisten på Twitter.

Källa: Brahian Kuchman, via twitter

Ryktets trovärdighet 0-5: 2

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer