– Tror jag blir kvar över nästa säsong

Bild till nyheten – Tror jag blir kvar över nästa säsong
I en färsk intervju säger Mohamed Salah att han är osäker på framtiden men räknar med att stanna tills kontraktet löper ut 30 juni nästa år.

Det är FourFourTwo som släppt delar av en exklusiv intervju på webben innan magasinet kommer ut i handeln på torsdag. 

På den raka frågan om Mo Salah känner sig säker på att han stannar på Anfield, kan han inte lova något.

– Jag vet inte, jag har ett år kvar av kontraktet. Jag tror ändå att supportrarna vet vad jag vill. Allt handlar inte om pengar i kontraktet heller, säger den 29-årige skyttekungen.

Salah tror dock att han blir kvar även över nästa säsong.

– Ja, det tror jag. Men om de vill att jag ska dra så blir det förstås annat, skojar han i intervjun.

Salah betonar att han är lycklig i Liverpool och att han inte använder kontraktssituationen för att oroa sig över framtiden, även om den är högst osäker.

– Den här klubben betyder mycket för mig och jag har njutit mer av min fotboll här än någon annanstans. Jag har gett klubben allt och de har alla kunnat se. Jag har haft många otroliga ögonblick här, vunnit titlar och även uppnått individuella mål och troféer. Det är som en familj här.

– Jag försöker att inte bekymra mig. Låt oss se till att avsluta säsongen på bästa möjliga sätt – det är det viktigaste. Så får vi se vad som händer under det sista året.

Salah menar också att ett eventuellt avsked från Anfield skulle vara oerhört känslosamt. 

– Självklart blir det emotionellt när den dagen kommer. Att få spela i den här atmosfären och med publiken i ryggen är underbart. Jag har två eller tre banners på arenan och de sjunger alltid min sång. Det blir ett väldigt tråkigt ögonblick.

Men han säger även att han skulle älska att slå Ian Rush omöjliga målrekord för klubben. Saken är den att Salah, som har gjort 155 mål i Liverpooltröjan, har runt 191 mål kvar för att passera Rush.

Ett uttalande som väl vittnar om att The Egyptian King gärna stannar på Anfield karriären ut för att skriva in sig på fler platser i historieböckerna.

– Förhoppningsvis blir jag nummer ett innan jag lämnar. Mer än 300 mål är svårt... men låt oss se vad som händer.


18 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer