Villarreal-stjärnan kan missa CL-semin

Bild till nyheten Villarreal-stjärnan kan missa CL-semin
Gerard Moreno har drabbats av en kraftig lårskada och riskerar att missa semifinalerna mot Liverpool den 27 april och 3 maj.

Den 30-årige anfallsstjärnan gjorde matchens första mål när Villareal bortabesegrade Getafe med 2-1 på påskafton.

Men drygt tio minuter in i andra halvlek var olyckan framme och Moreno tvingades kapitulera i den 61:a minuten då han byttes ut mot Tottenham-lånet Lo Celso.

Enligt Villarreals medicinska team rör det sig om en kraftig hamstring och att det är ovisst när han kan vara tillbaka i spel.

Allt är avhängt på hur snabbt han svarar på behandlingarna, men kraftiga lårskador tar inte sällan minst en månad att läka.

Det skulle förstås vara ett rejält avbräck för managern Unai Emery om lagets fixstjärna – som gjort 58 mål på 120 matcher för "den gula ubåten" – inte kan medverka i Champions League-drabbningen mot Liverpool.

Den första semifinalen spelas på Anfield om bara nio dagar och returen på Estadio De La Ceramica om 15 dagar.

Så det ser tveklöst ut som att Gerardo Moreno går en kamp mot klockan.