Hendo: Tar ingenting för givet

Bild till nyheten Hendo: Tar ingenting för givet
Jordan Henderson ser inte på något sätt på kvartsfinalen mellan The Reds och Benfica som avgjord.

"Ja, vi har gjort ett bra jobb som tagit oss till en position där vi har chansen att nå ännu en semifinal, men det är en sak att komma nära och en helt annan sak att faktiskt göra det som krävs för att ta sig vidare," inleder lagkapten Jordan Henderson sin text i matchprogrammet inför kvällens match på Anfield.

"Vi behövde inte förra veckans match i Lissabon för att förstå att Benfica är ett riktigt bra lag. De har tagit sig in bland de åtta sista lagen välförtjänt och även om vi lyckades få med oss ett bra resultat mot dem kände vi från första till sista minuten att vi mötte ett riktigt starkt lag."

"Resultatet vi fick med oss får inte maskera det faktumet. Det ska, det kommer, heller inte ge oss någon falsk känsla av trygghet."

"Om vi vill gå vidare måste vi nå vår högstanivå. Så enkelt är det. Det visade Inter oss i förra rundan, en tvåmålsledning går att utmana och det finns några lärdomar från den matchen som vi ska ta med oss in till denna."

"Vi kommer inte att ta någonting för givet. Det kommer att finnas de utanför klubben som helt avskriver Benficas chanser, men vi kommer inte att göra det."

"Om vi presterar på den nivå som vi är kapabla att göra så vet vi att vi har en bra chans att ta ett kliv framåt i en turnering som betyder så mycket för alla som är involverade i Liverpool FC."

Källa: Liverpoolfc.com.

    Stöd våra sponsorer