Milner: Det gör Klopp så speciell

Bild till nyheten Milner: Det gör Klopp så speciell
James Milner har pratat om sina favoritminnen från åren i Liverpool och vad som gör Jürgen Klopp till en så skicklig manager.

James Milner har på nära håll kunnat följa hur Jürgen Klopp, sedan han tog över jobbet som manager för Liverpool 2015, har tagit klubben tillbaka till den absoluta toppen i fotbollsvärlden.

I en intervju publicerad på Liverpoolfc.com svarar Milner på en fråga om vad som skiljer Klopp från andra managers.

– Det handlar om hans sätt att vara och hur han förbereder sig inför matcher, säger de rödas nummer 7.

– Han pratar alltid med oss om situationen inför en match, vilket jag tycker är viktigt. Han säger vad folk kanske tänker, han kan förutspå folks tankar inför matcher - han kan exempelvis få oss att glömma att vi är slitna om vi spelat många matcher.

– Han får folk att tänka på rätt saker, han har under hela sin karriär visat att han är en väldigt duktig manager. Han har gjort ett strålande jobb här och förhoppningsvis kan han vinna några fler titlar för Liverpool FC.

När Milner ombes välja vad han är mest stolt över att ha uppnått under sin tid i Liverpool lyfter han fram två händelser.

– Det måste vara att vi vunnit Premier League och Champions League. Det är svårt att välja mellan dem eftersom det är historiska händelser för klubben.

– Att äntligen vinna Premier League efter en lång väntan för klubben - och efter att vi varit så nära säsongen dessförinnan med 97 poäng - visade att vi hade karaktär. Särskilt med tanke på under vilka omständigheter vi vann.

– Det var en besvikelse att inte kunna fira tillsammans med supportrarna, men de två ögonblicken var speciella eftersom vi kämpat för det som grupp och som klubb.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer