– Förhoppningsvis någon som slutar röka nu

Bild till nyheten – Förhoppningsvis någon som slutar röka nu
Benfica visade med all tydlighet att Luis Diaz tidigare klubbtillhörighet inte uppskattades och colombianen fick utstå både visselorkaner och även ta emot inkastade föremål när han firade sitt mål. Även Andy Robertson fick en drös föremål inkastade mot sig vid den avslutande hörnsparken, men tog det hela med ro.

Benfica-fansen var klara redan från matchminut ett med att Luis Diaz inte skulle ha någon bekväm kväll i Lissabon. Med förflutet i den svurna rivalen Porto var Diaz såklart en måltavla matchen igenom, men det verkade inte störa colombianen som istället gjorde både mål och assist i Liverpools seger med 3-1. 

3-1-målet kom i matchens slutskede och här övergick dessutom visselorkanerna till att en del supportrar rev av plaströr från de flaggor man fått till tifot inför matchen och dessa kastades sedan in mot Diaz i målfirandet. På bilder ser man ett plaströr som ser ut att träffa Diaz i nacken, men han verkade inte särskilt bekymrad över det. 

Även när Andy Robertson skulle ta en hörnspark i det absoluta slutskedet började det regna föremål från läktaren. Efter matchen konstaterade Robertson att det nog både var plaströr, ölmuggar och tändare. Men han valde att ta det med en klackspark. 

– Med alla tändare som kom inflygande där i slutet får vi hoppas att det kanske leder till att någon slutar röka i alla fall, skrattade skotten efter matchen. 

Liverpool vann matchen med 3-1 och returen spelas nästa onsdag på Anfield. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer