Hendo: Fantastiskt vara tillbaka på Anfield

Bild till nyheten Hendo: Fantastiskt vara tillbaka på Anfield
Efter en knapp månad är det äntligen dags för ligaspel på Anfield igen när Watford kommer på besök.

Liverpool inleder idag en hektisk och avgörande aprilmånad med åtta matcher spridda över tre turneringar. Detta skriver lagkapten Jordan Henderson i matchprogrammet inför Watford.

"Det har inte ens gått en hel månad sedan vi spelade på Anfield i Premier League senast men så mycket har hänt under de här veckorna att det känns som att det gått längre tid," skriver han.

"Det är fantastiskt att vara tillbaka här och få spela inför våra supportrar i inledningen av en period som kommer vara bland de mest hektiska jag upplevt."

"Folk lär vara trötta på att höra oss säga att vi tar det match för match, men hur skulle vi kunna blicka längre framåt när varje motståndare är en tuff utmaning, de skulle älska om vi distraherades av vad som väntar längre fram."

"Det enda vi kan säga med säkerhet är att vi med två månader kvar av säsongen har lag ned mycket hårt arbete, men det väntar mer hårt arbete framöver och det startar med matchen mot Watford - ett lag som slåss för sin överlevnad och som besitter kvaliteter för att straffa en om man tappar fokus."

"Ja, vi är på upploppet nu, men mållinjen syns inte ens så det enda vi kan göra är att fortsätta kämpa."

"Jag hoppas att våra supportrar kan njuta av stunden och att ni tillåter er själva att njuta lite, det är precis så det ska vara att vara supporter. Men för oss spelare är det inte tid för drömmar, det är tid för fokus."

"Det är inte så att vi saknar en guide för vägen framåt heller, vårt spelschema visar exakt vilken motståndare som väntar och vad vi ska fokusera på. Idag är det Watford och inte förrän den är över kan vi gå vidare till nästa."

"Det enda jag kan lova är att vi kommer att fortsätta att ge allt. Oavsett turnering och motståndare, oavsett vilket lag managern ställer på benen, den här gruppen har förtjänat att vara stolt över det faktum att vi alltid ger 100 procent."

"Det är en självklarhet att vi ska fortsätta kräva det av oss själva även framöver."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer