– Vi hittade ett sätt att vinna

Bild till nyheten – Vi hittade ett sätt att vinna
Liverpool imponerade inte mot Nottingham Forest men gjorde tillräckligt för att säkra segern. Målskytten Diogo Jota är nöjd med lagets arbetsinsats.

Diogo Jota blev matchhjälte på the City Ground efter att ha gjort matchens enda mål i den 78:e minuten. Han tycker att laget förtjänade segern trots att Nottingham Forest bjöd på tufft motstånd.

– Ja, det var en tuff match mot ett bra lag, de spelar med hög intensitet. De gav oss en tuff fight men i slutändan tycker jag att vi förtjänade segern.

Det var små marginaler vid segermålet, anfallaren var precis på rätt sida backlinjen och klarade sig undan en offsideavblåsning.

– Ja, det kändes tight. Jag litar alltid på mig själv att jag ska stå på rätt sida, men man vet aldrig.

Segern avslutar en hektisk period av matchande för de röda. Nu väntar ett två veckor långt landslagsuppehåll.

– Ja, vi hittade ett sätt att vinna. Det var tufft, riktigt tufft. Det var den sista matchen i en period av många matcher, vi gjorde en del förändringar i laget också. Vi kämpade väldigt hårt och lyckades ta oss vidare till nästa runda.

I semifinalen av FA-cupen väntar Manchester City.

– Jag visste inte det. Man City, det blir ännu en tuff match. Vi kommer spela många viktiga matcher fram till slutet av säsongen så vi tar det match efter match efter landslagsuppehållet.

Källa: Liverpoolfc.com.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer