Klopps hint om scoutad spelare

Bild till nyheten Klopps hint om scoutad spelare
På gårdagens presskonferens inför matchen mot Arsenal fick Jürgen Klopp såklart frågor om Manchester Citys poängtapp mot Palace under måndagen. En match Klopp menade att han dock bara såg 65 minuter av. Vilket var ett lustigt sammanträffande.

När Klopp fick frågan om han hade sett Citys match (0-0) mot Crystal Palace och vad han i så fall tyckte om den förklarade han att han faktiskt bara hade sett 65 minuter av den. Allt på grund av "analysanledningar", som Klopp själv beskrev det.

Exakt vad analysanledningar innebär var inget som utvecklats men den uppmärksamme har noterat vad som skedde efter 65 minuter. 

Då bytte Crystal Palace nämligen ut den talangfulle yttern Michael Olisé till förmån för Jordan Ayew och spekulationerna på sociala medier är nu att det var Olisé Klopp och hans team scoutade. 

Olisé fyllde 20 år så sent som i december och har varit en frisk fläkt under hela Premier League-säsongen. Under Patrick Vieira har det blivit 2 mål och 5 assist på 22 matcher i ligaspelet vilket även har kryddats med 2 mål och 2 assist på bara 3 matcher i FA-cupen. 

Crystal Palace hämtade in Olisé från Reading i somras för cirka €9 miljoner man han värderas idag till minst det dubbla efter en fin debutsäsong i Premier League. 

    Stöd våra sponsorer