Firmino tillbaka – men covidbekymmer stör

Bild till nyheten Firmino tillbaka – men covidbekymmer stör
Jürgen Klopp har mött pressen inför morgondagens match mot Brighton samtidigt som managern kunde ge positiva nyheter kring Roberto Firmino flaggade han för att där finns en del covidbekymmer som stör uppladdningen.

Managern ville inte gå in på några detaljer kring eventuella bortfall och ville heller inte bekräfta om det är någon spelare som definitivt inte kommer till spel imorgon på grund av sjukdom. Men han nämnde att man hade haft några covidsituationer de senaste dagarna och att han inväntade slutgiltiga svar under dagen. 

Den uppmärksamme kunde igår notera att varken Thiago Alcantara eller Virgil van Dijk sågs till på träningsbilderna, vilket även gällde Ibrahima Konaté som heller inte fanns med i matchtruppen mot Inter. 

Klopp fick dock inga följdfrågor på vilka spelare som det eventuellt kunde röra sig om så vi kan i nuläget inte göra annat än att spekulera. Tysken konstaterade dock att laget inte har några skador att bekymra sig över, så det handlar bara om att få alla definitivt friskförklarade. 

Det ljusnande skadeläget innebär också att Roberto Firmino är helt fit for fight efter en dryg veckas träning med laget. Anfallaren var tillbaka i träning i söndags men stressades inte tillbaka till matchen mot Inter. 

Inför matchen mot Brighton meddelar dock Klopp att "Bobby" är redo att återigen matchas. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer