Hans tröja säljer bäst

Bild till nyheten Hans tröja säljer bäst
Det kan argumenteras för att Liverpool av 2022 är den kanske mest profilstarka upplaga man som supporter upplevt. Men vilket namn går hem allra bäst hos fansen? Liverpool har offentliggjort vilka 10 namn som tryckts mest på årets matchtröjor.

Sedan förra året är det Nike som levererar matchtröjorna till Liverpool och självklart kan du fortfarande köpa årets matchtröja via både den officiella hemsidan och våra vänner på SamDodds.com. 

Utifrån försäljningarna på den officiella hemsidan har Liverpool sammanställt vilka spelarnamn som är populärast att bära upp på årets matchtröjor. 

10. Andy Robertson

Den skotske vänsterbacken växer för varje dag i Liverpooltröjan. En spelare med ett underbart humör, härlig humor och som alltid jobbar stenhårt för laget. Dessutom tvåa i Premier Leagues assistliga genom tiderna. Klart hans namn ska tryckas på en tröja!

9. Roberto Firmino

Står för den brasilianska samban på Merseyside. Alltid ett leende på läpparna och såklart en publikfavorit där 'Si Senor' 'är en av låtarna som skanderas allra högst från Anfields läktare. 

8. Sadio Mané

Den avige yttern som för en dryg månad sedan vann AFCON med Senegal och blev hela turneringens bästa spelare. Har vunnit mer eller mindre allt man kan vinna med Liverpool och arbetar stenhårt för laget. 

7. Thiago

Bolltrollare och mittfältsmatador som på allvar visat vilka kvaliteter han besitter under årets säsong. Var en jätte mot Inter under timmen han spelade i veckan och fansen är såklart svaga för hans extremt känsliga passningsfot. 

6. Alisson Becker

Målvaktströjan säljer som smör i shoppen och självklart trycker många Alisson Becker på den då. Liverpools brassekeeper räddar bollar på spektakulära sätt men är även en mästare med fötterna – något hans assist till Salahs mål mot Norwich exempelvis skvallrade om. Omåttligt populär bland fansen.

5. Diogo Jota

Ska vi gissa att den här steg som en raket under januari när Jota bar laget på sina egna axlar i avsaknad av flera andra offensiva alternativ? Sköt The Reds till Wembley och hans sång sjungs numera på varenda pub inför en match. 

4. Jordan Henderson

Captain Fantastic har inte varit lika självskriven i startelvorna den här säsongen som tidigare men i fansens hjärtan har han en plats han aldrig kommer att förlora. Något som även syns på denna framskjutna positionen. 

3. Trent Alexander-Arnold

Världens bästa högerback. Det räcker väl så. Eller så kanske supportrar bara vill ha valuta för pengarna och så många bokstäver som möjligt? Nej, det är nog fotbollskunskaperna som tar Trent till en bronsplats på denna lista. 

2. Virgil van Dijk

Han är kylan själv i Liverpools försvar och klippan som gör att The Reds på ett år gått från sex raka hemmaförluster till att nu utmana på fyra fronter och ha chans på en kvadrupel. Bär inte kaptensbindeln i normala fall men är den största ledaren när väl Liverpool kliver ut till match. En jätte!

1. Mohamed Salah

The Egyptian King! Han öser in mål, han spelar fram lagkamrater och ja, han är allmänt bäst. Det räcker väl? Mohamed Salahs tröja säljer bäst av alla och med ett kontrakt som går ut 2023 sitter miljontals fan över hela jordklotet och bara väntar på att se bläcket från Salahs penna droppa ner på ett nytt, långt, avtal med The Reds. Hans tröja är den mest sålda av alla!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer