Klopp: Vilken match som väntar!

Bild till nyheten Klopp: Vilken match som väntar!
Jürgen Klopp är rejält taggad på utmaningen som The Reds står inför när Inter kommer på besök till Anfield.

Liverpool har med sig en 2-0-ledning till kvällens match mot Inter, en match som Jürgen Klopp verkligen ser fram emot.

"Vilken match, va? Bara att säga det högt för sig själv gör en taggad. Liverpool mot Inter i Champions League," skriver Klopp i matchprogrammet.

"Vad som gör det hela ännu bättre är att vi möter varandra när vi båda är riktigt starka. Jag vill inte låta arrogant om oss själva, men jag tycker att det nuvarande läget och våra insatser under de senaste åren gör att det är sant. Vi är ett riktigt bra lag. För Inter är det precis samma sak. De är på riktigt. De är en allvarlig utmanare om den här titeln."

"Vilket jobb Simone (Inzaghi) gör med klubben. De är regerande mästare i Italien, de är med i toppen av Serie A nu och ser väldigt starka ut."

"Vi såg deras match i fredags på laghotellet inför vår match mot West Ham. Jag ser inte många svagheter hos dem om jag ska vara ärlig. Från defensiven till offensiven har de högklassiga spelare som är välorganiserade. De har en tydlig plan."

"Det finns mycket att gilla med sättet de spelar på. Jag gillar verkligen att se dem spela. Inte lika mycket att möta dem."

"Första matchen i Milano var så tuff. Jag skulle sträcka mig så långt att det var en av våra tuffaste matcher denna säsong. De var aggressiva på ett positivt sätt. Vi spelade väldigt bra och försvarade oss väldigt bra, det är anledningen till att vi kommer till kvällens match med en fördel."

"Men det är bara en fördel just nu, den betyder ingenting om vi inte har rätt attityd. Det är bara halvtid. Det är allt. Om mitt lag låg under med 2-0 i halvtid hade jag känt att matchen levde. De har dessutom 90 minuter och inte 45, det är uppenbart att vi står inför en tuff utmaning."

"Det är så viktigt att alla på arenan idag, med Liverpool i sina hjärtan, är redo att ge allt de har för att se till att vi ska ta oss vidare i den här turneringen. Det gäller spelare, ledare och supportrar. Om det finns någon som har minsta känsla av självgodhet eller överlägsenhet, snälla håll er borta."

"Vi möter ett hänsynslöst lag med spelare som har bästa möjliga inställning, de är vana vid att vinna och vet vad som krävs i den här turneringen. De har en manager som är fantastiskt duktig på att lägga en plan för att slutföra uppgiften. Alla som såg första matchen är medvetna om det. Det här dubbelmötet lever."

"Jag är inte för en sekund oroad över vår inställning som lag och klubb. Jag säger som jag gör bara för att det är vad den här texten är till för: ta upp de teman som är viktiga inför den stundande matchen. Värderingar betyder mycket för mig som ledare för det här laget och den här klubben."

"Jag inledde texten med att konstatera att det finns en speciell känsla kring matchen bara man läser vilka lag som möts. En av de största anledningarna till detta är stämningen. När man tänker på Liverpool vs Inter så tänker man på ett fullsatt och passionerat Anfield. Man ser framför sig en elektrisk stämning."

"Våra supportrar behöver inget pep-talk inför en match av den här storleken. Den här speciella platsen kommer att vara en energikälla ikväll och vi kommer att behöva det."

"Om vi alla anländer med vetskapen om att vi måste prestera på topp och jobba hårt för att skapa en speciella kväll så är jag säker på att vi kan skapa nya minnen tillsammans," avslutar Klopp.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer