– Får inte sänka vår standard

Bild till nyheten – Får inte sänka vår standard
Jordan Henderson understryker i matchprogrammet inför Inter vikten av att Liverpool presterar på topp mot ett lag som annars kommer vara redo att straffa dem.

"Det finns några matcher där namnen talar för sig själva och detta är en av dem," inleder lagkapten Jordan Henderson sin text i matchprogrammet till åttondelsreturen på Anfield.

"Ingen extra hype krävs. Liverpool vs Inter i Champions League är så stort det kan bli."

"Det var bara några veckor sedan vi möttes på San Siro och även om vi fick med oss en fördel från den matchen kommer ingen som spelade för Liverpool den kvällen ha några tankar på att jobbet redan är gjort. Vi må leda med 2-0, men det är bara halvtid och Inter kommer komma med en känsla av att de fortfarande är kvar i matchen."

"Det råder inga tvivel om att Inter satte oss på prov förra matchen. De var aggressiva och beslutsamma. Därför var vår seger extra härlig, men det påminner oss också om att det var rejält tufft och vi förväntar oss samma sak ikväll."

"Inter flyger fram i Serie A och det gör det av en anledning. Alla kan se vilken kvalitet som finns i truppen, det är ingen överraskning att de sällan förlorar."

"Om jag var i deras omklädningsrum ikväll skulle jag säga att matchen inte var över och jag hade inte gjort det för effekt. Jag hade gjort det på grund av deras kvalitet och historien i denna turnering, ledningar från den första matchen brukar bara betyda någonting om man håller uppe sin standard över två matcher."

"Så vår utmaning är simpel - vi får inte sänka vår standard. Vi måste komma ihåg hur tuff den första matchen var och förvänta oss en ännu tuffare match ikväll."

"Vi måste sätta oss in i Inters situation och inse att de kommer att ge allt för att vända på detta. Det finns inga andra möjligheter för en klubb med deras historia och rykte."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer