Trio tillbaka i träning

Bild till nyheten Trio tillbaka i träning
Jürgen Klopp bekräftade på dagens presskonferens inför mötet mot Inter att Thiago, Joel Matip och Roberto Firmino är tillbaka i full träning.

Det är en fullständig Liverpool-trupp som återigen står till Jürgen Klopps förfogande när The Reds tar sig an Inter imorgon i returmötet av Champions Leagues åttondelsfinal. 

Liverpool vann det första mötet med 2-0 i Milano och noterbart är att bortamålsregeln är borttagen och därmed inte fyller en funktion i returen. 

Inför matchen mötte Jürgen Klopp idag pressen och det var positiva nyheter från podiet. Joel Matip, som missade West Ham pga sjukdom, är tillbaka i träning och detsamma gäller Thiago och Roberto Firmino. 

Firmino har varit borta sedan det första mötet med Inter medan Thiago skadade sig inför Carabao Cup-finalen förra helgen. Samtliga spelare hade deltagit i full träning under söndagen men Klopp brasklappade samtidigt att Firmino varit borta ett antal veckor och kan behöva ett par pass till i benen innan han är redo för match. Ska man tolka Klopp lät det snarare som att "Bobby" blir aktuell för spel till helgen. 

Med trio tillbaka har Liverpool nu inga, åtminstone kända, skador att förhålla sig till i truppen. Curtis Jones och Naby Keita var tillbaka i spel i helgen efter att ha dragit på sig smällar förra veckan och Kostas Tsimikas, som saknades i matchtruppen, verkar av rapporteringen att döma inte vara skadad. Utan där var det bara ett taktiskt val att låta greken vila. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer