Ingen start för Kelleher

Bild till nyheten Ingen start för Kelleher
Caoimhin Kelleher kommer inte att starta FA-cupmatchen mot Norwich, det bekräftar Jürgen Klopp.

Under den andra delen av presskonferensen inför Norwich fick Jürgen Klopp en fråga om Caoimhin Kelleher behåller sin plats i startelvan efter söndagens finalseger med tanke på att det är ännu en cupmatch som väntar.

– Han spelade 120 minuter. Ni frågade mig förra veckan om han skulle spela innan för att få rytm och jag svarade "Nej, han är van vid situationen att bara komma in och spela." Men han är inte van vid 120 minuter och att bli hjälte. Det är ingen idé att stressa med någonting i den här situationen.

– Nej, han kommer inte att starta.

Det lär alltså bli Alisson Becker som återvänder till startelvan när "Kanariefåglarna" gästar Anfield ikväll.

Klopp fick även en fråga om Kellehers långsiktiga framtid i klubben.

– För unga målvakter handlar det självklart om utveckling och Caoimhin har utvecklats väldigt bra här.

– Det har inte funnits några tankar på att sälja eller låna ut honom. Inte alls, vi behöver en stark andramålvakt.

– Kommer det att hjälpa honom att ha vunnit en titel? Det får ni fråga honom om. Men han har ett långtidskontrakt här och vi har en långsiktig plan.

– Självklart vill vi hjälpa grabbarna att bli så bra som möjligt, det är vad vi gjort så här långt och vad vi kommer att fortsätta med. Det kanske kommer en tid senare när han måste lånas ut, jag är inte säker på om det blir nästa år eller senare, det beror lite på.

– Marcelo (Pitaluga) gör fina framsteg och vi måste bedöma situationen, Adrián är fortfarande här och gör ett otroligt jobb. VI får se. Men vi behöver den kvalitet som vi har här.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer