– Det pratar vi inte om

Bild till nyheten – Det pratar vi inte om
Sadio Mané avslöjar hur han och Mohamed Salah hanterar det faktum att de i mars drabbar samman på nytt i landslagssammanhang med en VM-biljett i potten.

Lagkamraterna Sadio Mané och Mohamed Salah ställdes på varsin sida planhalvan i den prestigefyllda finalen av de Afrikanska mästerskapen. Den gången drog Mané det längsta strået. Nu är de båda tillbaka i träning och spel med Liverpool igen.

– Ni kanske inte tror det, men vi har inte pratat om det ännu, Mo är fortfarande väldigt besviken, säger Mané till CBS Sport.

– Det enda vi har pratat om är min straffmiss under ordinarie tid. Han frågade mig varför jag kom fram till målvakten. Jag svarade att han pratade med målvakten och att jag var säker på att det var för att psyka mig, så jag försökte psyka dem. 

– Jag såg att Mo pratade med målvakten, men jag tror inte att han sa så mycket, jag spelade bara med och sa till Mo att jag skulle skjuta till höger och att han kunde säga det. Det här skrattade vi åt igår, det var ganska roligt.

Snart kommer de båda storstjärnorna att mötas igen. Senegal och Egypten ska nämligen spela play off till VM mot varandra i mars. Det blir alltså endast en av dem som kommer att spela VM i Qatar. 

– Jag och Mo pratar inte alls om det, berättar Mané.

– Själv tänker jag fortfarande på hur det gick i de Afrikanska mästerskapen, men VM-kvalet är också en viktig match som betyder mycket för mig och mitt folk.

– Vi kommer att göra allt för att säkra VM-biljetten eftersom det är viktigt för mig, mina lagkamrater och mitt land. VM är en enorm turnering som varje spelare drömmer om. 


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer