– Ett ögonblick jag aldrig glömmer

Bild till nyheten – Ett ögonblick jag aldrig glömmer
Harvey Elliott gjorde en efterlängtad comeback mot Cardiff och visade omedelbart sin klass med ett distinkt avslut till 3-0. Den unge talangen beskriver det som en stor stund för honom och familjen.

Harvey Elliott fick mot Cardiff ta plats på bänken för första gången sedan skräckskadan han åkte på mot Leeds i september. I den andra halvleken fick han komma in i spel och möttes av Anfieldpublikens jubel.

Jublet blev ännu högre när han en stund senare tog ned Andy Robertsons inlägg och dunkade in bollen i nät. 

Det var en märkbart tagen Elliott som intervjuades efter slutsignalen.

H Det är fortfarande svårt att sätta ord på det här. Det är just det här jag ska göra för laget, mål och assist, sa han till ITV.

– Idag gjorde jag mål inför fansen efter en lång periods frånvaro. I slutändan är det mitt jobb, jag måste bara fortsätta göra det. Men det är ett ögonblick jag och min familj aldrig kommer att glömma.

18-åringen var nöjd med sättet som han tog vara på målchansen som dök upp.

– Det var inte illa, sa han om sitt avslut.

– Jag har fått en del tips av Diogo som gör mål stup i kvarten för oss! Det kändes bra att göra mål och jag försökte bara göra det bästa av chansen när jag fick bollen.

Elliott riktade ett särskilt tack till fysioterapeuten Joe Lewis för hur han stöttat honom under rehabiliteringen.

– Listan är lång (på personer att tacka) men en av de viktigaste personerna var Joe Lewis. Han var en av de som tog hand om mig från tidig morgon till sen kväll.

– Han såg till att jag kunde komma tillbaka i bra form, men som sagt listan kan göras lång. Jag vill också tacka min familj, vänner, mamma och pappa. 

– Ett stort tack till alla i LFC och supportrarna som gett mig stöd och kärlek. Nu är jag tillbaka och ska lägga skadan bakom mig.


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer