Quantcast

Nästa match (Premier League)

Crystal Palace klubbmärke Crystal P (H)

måndag 15 aug 21:00

Förlust för Diaz – nu väntar Liverpool

Bild till nyheten

Luis Diaz spelade återigen 90 minuter för sitt Colombia, men kunde tyvärr inte göra något åt att landet förlorade nattens VM-kvalmatch mot Argentina med 1-0. För Liverpools nyförvärv väntar nu resan mot Merseyside.

Det blev förlust med 1-0 i nattens VM-kvalmatch mot Argentina och för Colombia blir det nu en tuff uppgift att lösa en biljett till Qatar-VM. Landet har 17 poäng och behöver ta ikapp minst 4 på Peru (som har 21) under de två avslutande kvalmatcherna i mars för att kunna säkra en VM-biljett.

För Luis Diaz väntar dock ett annat äventyr innan dess.

Enligt journalisten Pipe Sierra, som varit ledande i rapporteringen kring Luis Diaz till Liverpool, kommer Diaz att under dagen först resa till Bogota i Colombia för att färdigställa pappersarbete som kan behövas för hans arbetstillstånd i England innan han flyger till Merseyside. Spelaren väntas ankomma till Liverpool senast på fredag och då ska han få bekanta sig med omgivningarna och träffa sina nya lagkamrater för första gången. 

Såvida allt går enligt planerna kan Luis Diaz komma att debutera redan mot Cardiff i söndagens FA Cup-match, men mest troligt sparas han nog till matchen mot Leicester nästa torsdag. En match som både Sadio Mané och Mohamed Salah lär vara osäkra till då de kommer att spela Afrikanska Mästerskapen fram till söndag. 

Bannerbild