För diskussioner med Dybala

Bild till nyheten För diskussioner med Dybala
Enligt den italienska journalisten Tancredi Palmeri ska Liverpool ha inlett förhandlingar med Juventus-anfallaren Paulo Dybala, vars kontrakt med Turinklubben går ut i sommar.

I avsaknad av både Sadio Mané och Mohamed Salah klarade Liverpool ändå av att avancera i FA Cupen, kvalificera sig för Carabao Cup-final och vinna dubbla matcher i ligaspelet. Men med kontrakt som löper ut sommaren 2023 för båda anfallsessen och en Roberto Firmino i samma situation är det ändå hög tid att Liverpool snart börjar se över sina anfallsvapen för framtiden. 

Enligt den italienska journalisten Tancredi Palmeri ska ett alternativ för Liverpool vara Paulo Dybala. Argentinarens kontrakt med Juventus går ut i sommar och med Dusan Vlahovic eventuellt anslutande från Fiorentina redan under januarifönstret skulle Juventus kunna vara intresserade av en affär under fönstrets sista vecka istället för att se sin stjärna lämna gratis i sommar. 

"Transfergurun" Fabrizio Romano skrev i höstas att Paulo Dybala skulle vara "väldigt nära" att skriva ett nytt kontrakt med Juventus men sedan dess har förhandlingarna stannat av och nu tyder mycket på att den argentinska landslagsmannen kommer att fortsätta sin karriär någon annanstans. Antingen redan i januari eller till sommaren. 

Enligt Tancredi Palmeri ska Liverpool ha gett sig in i diskussioner med 28-åringens representanter för att förhöra sig kring kontraktsläget och Palmeri menar även att Dybala gärna skulle göra flytten till Liverpool. 

Det återstår därmed att se om Liverpool gör ett försök redan i vinter eller kanske sår sina frön för att skörda gratis i sommar. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer