– Alltid härligt att göra mål

Bild till nyheten – Alltid härligt att göra mål
Fabinho är i fin målform. Mot Brentford gjorde han sitt tredje mål på sju dagar.

Efter tre ligamatcher utan seger tog Liverpool äntligen en trepoängare igen när Brentford stod för motståndet hemma på Anfield. Det var ingen glimrande insats men varsitt mål från Fabinho, Alex Oxlade-Chamberlain och Takumi Minamino räckte för att segern i slutändan skulle säkras på ett övertygande vis.

– Det kändes riktigt bra, konstaterar Fabinho i en intervju med Premier League Productions.

– Vi behövde de här tre poängen och en bra prestation. Det var skönt att få vinna inför våra supportrar. Det kommer göra gott för självförtroendet inför de kommande matcherna innan landslagspausen.

Det var Fabinho som gjorde det förlösande 1-0-målet när klockan tickade mot pausvila. En hörna i den 44:e minuten nådde hela vägen fram till brassen som nickade bollen i nät. Målet var hans tredje inom loppet av en vecka efter sina två fullträffar i FA-cupmatchen mot Shrewsbury.

– Det är alltid härligt att göra mål, särskilt här på Anfield. Det känns viktigt för mig att jag kan bidra till laget även i offensiven, säger han.

– Det är viktigt att göra det första målet och att det kommer i den första halvleken. Så mitt mål precis innan paus var viktigt för oss, sedan kunde fortsätta jobba på i pressen för att försöka få in det andra målet.

– Det lyckades vi med och därefter spelade vi med stort självförtroende. Sedan kom det tredje målet och tre poäng var säkrade. 


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer