Bild till nyheten Kryss i U23-derbyt
Det blev delad poäng när juniorerna möttes i ett Merseysidederby på akademin i Kirkby.

Årets första Merseysidederby utspelade sig på U23-nivå när Everton gästade AXA Training Centre.

Everton ställde upp med en fembackslinje vilket skapade problem för Liverpool att hitta ytor i offensiven.

Matchen var mållös fram till 61:a minuten då Jack Bearne gav Liverpool ledningen. Med sju minuter kvar att spela hittade dock gästerna fram till en kvittering.

Båda lagen hade chanser att avgöra i matchens absoluta slutskede men slutresultatet skrevs till 1-1.

Liverpool U23: Pitaluga, Bradley, Clayton, Koumetio, Beck, Clarkson, Dixon-Bonner, Balagizi, Norris, Bearne, Woltman (Musialowski, 78).