– Jag ber inte om galna summor

Bild till nyheten – Jag ber inte om galna summor
I en megaintervju med magasinet GQ har Mo Salah återigen pratat om kontraktssituationen på Anfield.

Intervjun med Liverpools skyttekung ser ut att vara gjord i slutet av november, men publicerades på GQ:s sajt under tisdagsförmiddagen. Salah pryder även omslaget till magasinets februarinummer.

Bland mycket annat diskuteras förstås även kontraktsförhandlingarna, som varit stilla en tid. The Egyptian King har bara 18 månader kvar på sitt nuvarande.

– Jag vill stanna här, men det är inte upp till mig. Det ligger i deras händer, säger Mo Salah med tydlig adress till klubbledningen.

– De vet vad jag vill, jag ber inte om några galna summor, fortsätter han.

– Saken är att om du ber om något och de visar att du kan ge dig något, så är det för att de värdesätter vad du har gjort för klubben. Jag är inne på mitt femte år här och känner klubben väldigt bra. Jag älskarna supportrarna och supportrarna älskar mig. Men ledningen har blivit informerad om läget så det är upp till dem.

Salah, som fyller 30 i juni, är säker på att han har många år kvar på toppnivå. 

– Det är inte bara Zlatan (som nyligen fyllde 40, reds e m). Ronaldo är 36, Benzema är 34. Alla toppspelare just nu som Lewandowski och Messi är 34-35.

För att säkerställa att han får en lång karriär har han bland låtit uppföra ett rum hemma i huset i Formby för återhämtning. Här finns bland annat kryoterapibad, med extrem nedkylning av kroppsdelar i terapeutiskt syfte.

– Jag har allt hemma. Det är som ett sjukhus, säger Salah.

Att Salah blev sjua i Ballon d'Or-omröstningen i november uppfattas av många som ett rent hån mot världens just nu bäste fotbollsspelare. Men enligt honom själv är det inte något som han ligger sömnlös över.

– Jag bryr mig egentligen inte så mycket. Jag ska inte ljuga och säga att jag inte tänker på det. Nej, jag tänker på det och min önskan är att vara bäst i världen. Men jag kommer att ha ett gott liv även om jag inte vinner Ballon d'Or.

Mo Salah och hans Egypten kliver in i Afrikanska mästerskapen idag kl 17 då man möter Nigeria. Matchen kan ses på Viaplay. 

Källa: liverpool.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer