Läget för de tio utlånade

Bild till nyheten Läget för de tio utlånade
Sepp van den Berg spelade hela matchen plus övertid när Preston North End åkte ur FA-cupen mot vår nästa motståndare Cardiff City.
England

Sepp van den Berg och hans Preston förlorade alltså med 2-1 mot Cardiff efter förlängning och nederländaren lirade samtliga 120 minuter som mittback.

Ben Davies fanns inte med i truppen då Sheffield United åkte ur FA-cupen efter 0-3 borta mot Wolverhampton. Enligt Yorkshire Live handlar det inte om någon skada som hållit honom ute ur spel den senaste tiden, utan privata orsaker.

Rhys Williams startade på bänken när Swansea förlorade med 2-3 efter övertid hemma mot Premier League-laget Southampton. Men "Baby van Dijk" hoppade in och spelade se sista sex minuterna i den andra förlängningskvarten. Mittbacken har fått dåligt med chanser i höst och det snackas fortfarande om att han kan komma att återvända till Liverpool i januarifönstret.

Sheyi Ojo spelade högerytter för Millwall i cupmatchen mot Crystal Palace och fick 81 minuter på planen. "The Lions" tog en tidig ledning men Palace vände på steken efter paus och vann med 2-1.

Paul Glatzel hoppade in de sista tolv minuterna när Tranmere krossade Scunthorpe med 4-0 och därmed har "Rovers" klättrat upp på andra plats i League Two-tabellen.

Jake Cain spelade 67 minuter som vänsterbreddare på mittfältet när hans Newport County förlorade mot Salford. Den walesiska klubben ligger på sjunde plats i League Two.

Skottland

Ben Woodburn och hans Hearts är spellediga i Premiership till den 18 januari.

Luis Longstaff och Queens Park är spelediga i League One till den 15 januari.

Övriga länder

Anderson Arroyo spelade hela matchen som mittback när Mirandes förlorade borta mot Lugo med 1-2 i spanska Segunda Division. Mirandes ligger på 18:e plats i tabellen.

Jakub Orzynski i Caernarfon Town i walesiska Premier League spelar inte förrän 14 januari.