Flyttrykten om Williams igen

Bild till nyheten Flyttrykten om Williams igen
Neco Williams ryktas söka sig bort från klubben under det pågående transferfönstret.

I somras rapporterade flera engelska medier att Neco Williams ville lämna Liverpool i jakt på mer regelbunden speltid. Någon övergång blev aldrig och högerbacken har fått fortsätta i sin roll som truppspelare, så här långt denna säsong har han gjort totalt sex framträdanden.

Williams har gjort det bra när han har fått chansen, men det faktum att Trent Alexander-Arnold står före i kön gör att möjligheterna till speltid kommer väldigt sällan.

Sky Sports rapporterar att Williams nu söker efter en flytt i januari som kan ge honom mer speltid vilket i förlängningen kan innebära att han behåller sin plats i det walesiska landslaget vars nästa uppgift är en semifinal i VM play-off mot Österrike. 

Enligt rapporterna känner Liverpool sympati för Williams och hans önskan om mer speltid, men de kommer inte att stressa fram någon övergång. 

Det ska vara mycket troligt att det finns intresse för högerbacken, men det är oklart om det rör sig om ett utlån eller en permanent övergång.

Det har varit tyst på ryktesfronten kring Williams under hösten och Liverpool lär inte vara så sugna på att göra sig av med spelare i dagsläget med tanke på situationen i truppen. 

När ämnet kom på tal i november uteslöt Jürgen Klopp ett utlån av Williams.

– Det sista jag tänker på är vem som kan gå på lån i vinter. Jag tycker att det är rimligt att Neco är här och utvecklas med oss varje dag, vilket han gör. Han kämpar igenom situationen. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer