– Vill alltid göra det bättre

Bild till nyheten – Vill alltid göra det bättre
Thiago Alcantara har spelat en viktig roll i Liverpools segrar på slutet, men han känner sig inte helt nöjd med sina prestationer.

Thiago Alcantara har startat sju av de åtta senaste matcherna för Liverpool som har ett facit på åtta raka segrar. Spanjoren har styrt och ställt på mittfältet och även gjort två mål, varav ett var det fantastiska långskottet mot Porto.

– Jag är den typen av person som alltid vill ha mer och mer. Jag är aldrig nöjd med mina insatser, jag vill alltid göra det bättre.

– Jag kom till en klubb som Liverpool för att försöka vinna alla matcher, spela alla matcher. Om jag är en del av startelvan är det ännu bättre. 

– Förra säsongen hade jag kommit in i laget, men nu, med publiken tillbaka och en lite mer normal situation i vardagen så har jag verkligen hittat hem. Just nu är det annorlunda tider men vi måste bara anpassa oss till situationen och ta oss igenom det på bästa möjliga sätt.

Thiago hoppas kunna bidra med ännu fler poäng framöver.

– I den position jag spelar så strävar man alltid efter fler mål och assist.

– Men jag är mer än nöjd med hur laget har presterat, vi vinner matcher och är solida. Vi levererar bra insatser i varje match nu.

Han ser positivt på lagets chanser att utmana om titlar när säsongen ska avgöras.

– Om säsongen hade slutat om en månad, då hade jag kunnat säga att vi är redo att slåss om allt och ta hem allt. Men det är lite för tidigt att säga att vi ska vinna det ena och det andra, men som lag vill vi göra det.

– Vi vill vinna varje match vi spelar, varje titel vi kan vinna. Det är anledningen till att vi är här och vi ska ge det ett försök.


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer