– Fortsätta tro, fortsätta kämpa är mantrat!

Bild till nyheten – Fortsätta tro, fortsätta kämpa är mantrat!
Divock Origi lyfter fram det faktum att Liverpoolspelarna aldrig slutade tro på att de kunde hitta ett segermål mot Wolverhampton.

Divock Origi kom in från bänken mot Wolverhampton och avgjorde matchen i den 94:e minuten. Det var en överlycklig matchhjälte som snackade med Liverpoolfc.com efter segern.

– Vi alla njöt av det. Det är en viktig seger för oss. Vi ville behålla vårt momentum. Vi visste att dagens match skulle vara utmanande i defensiven och offensiven. De var välorganiserade men i slutändan hittade vi en lösning, sa anfallaren.

– Jag tycker att det går i linje med klubbens värderingar - fortsätt tro, fortsätt kämpa. Man kan bara styra över det ögonblick man befinner sig i och man försöker att göra det rätta hela tiden, även om man misslyckas så fortsätter man att försöka. 

– Vi är glada över målet även om det kom lite sent. Det var fantastiskt.

– Att vinna matcher är vad vi jobbar för. Vi försöker jobba på detaljer under veckan och vi jobbar tillsammans under hela säsongen för att försöka vinna matcher. Att vi tillslut kunde få in det där målet och ta hem segern är den bästa känslan. 

– Det var en tuff utmaning för oss idag. I Premier League är varje match en tuff uppgift. Vi klev fram, även om det i perioder var lite fram och tillbaka tyckte jag att vi kontrollerade matchen. När det kommer till kritan försöker man att göra mål och hålla nollan. Jag skulle säga att det var en framgångsrik dag, avslutar Origi.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer