Quantcast

Nästa match (Premier League)

Crystal Palace klubbmärke Crystal P (H)

måndag 15 aug 21:00

– Det här blir en helt annan match

Bild till nyheten

Portos tränare Sergio Conceicao tror att hans lag kan leverera en betydligt bättre prestation ikväll än när de förlorade med 5-1 mot Liverpool tidigare i höstas.

När Liverpool gästade Estadio do Dragao i september tryckte de gasen i botten och tog en övertygande seger. Slutresultatet skrevs till 5-1 och ytterligare en storseger mot portugiserna var ett faktum.

Inför kvällens match har The Reds redan säkrat avancemang till åttondelsfinal som gruppetta medan Porto har allt att spela för. Sergio Conceicao känner sig självsäker och tror på en betydligt bättre insats från sitt lag på Anfield.

– Den matchen (storförlusten) spelades för ett bra tag sedan. Vi har jobbat på våra misstag och rättat till dem, säger han.

– Vi hade lite problem med positioneringen men vi har analyserat det noggrant och är fokuserade på uppgifte, det kommer att bli en helt annan typ av match.

– Matchen blir vad vi gör det till. Vi kan inte kontrollera strategin hos våra motståndare, men det kommer inte skilja sig jättemycket från hur de har spelat under de senaste veckorna. 

– Vi har våra egna vapen och ambitioner. Vi åker inte dit bara för att spela ännu en match i mängden, vi ska spela en match som är mycket viktig och avgörande för oss.

Porto är tvåa i gruppen med ett poängs försprång ned till tredjeplacerade Atletico Madrid. 

Källa: Thisisanfield.com.

Bannerbild