Lånekollen: Glatzel målskytt igen

Bild till nyheten Lånekollen: Glatzel målskytt igen
11 utlånade Liverpoolspelare var i spel under helgen som gick. Anfallaren Paul Glatzel hittade nätet på nytt.

England

Championship

Sepp van den Berg fortsätter att få mycket speltid för Preston. I lördags spelade han 90 minuter, men han och lagkamraterna fick sig se besegrade av Cardiff.

Ben Davies har tagit sig tillbaka från skada och är därmed tillgänglig för spel igen för Sheffield United. I hemmamatchen mot Coventry startade han och spelade 90 minuter, han bidrog till en hållen nolla som räckte till en inspelad poäng för "Blades".

Mittfältaren Leighton Clarkson har fått sparsamt med chanser för Blackburn under hösten, men i bortamatchen mot Bristol City fick han göra ett inhopp från bänken med 23 minuter kvar att spela. Han var därmed på planen när "Rovers" skickade in kvitteringen till 1-1 som också blev slutresultatet.

Sheyi Ojo inledde på bänken i Millwalls 1-1-match mot Middlesbrough. Anfallsspelaren blev inbytt med 23 minuter kvar att spela vid ställningen 1-1 men lyckades inte hjälpa laget till ett segermål.

League Two

Anfallaren Paul Glatzel hade en mycket tuff start på låneperioden i Tranmere Rovers där han fick nöta mycket bänk. Under de senaste veckorna har han dock fått något större förtroende, något han tackat för genom två mål i 3-2-segern mot Oldham i EFL Trophy.

I Tranmeres ligamatch mot Bristol Rovers spelade han hela matchen och slog till med både ett mål och en assist. Glatzel utsågs till matchens bästa spelare i vad som var hans första League Two-start sedan augusti.

Jake Cain fick nöja sig med ett tio minuter långt inhopp i Newport Countys förlustmatch mot Swindon Town.

Skottland

Premiership

Ben Woodburn spelade 59 minuter när Hearts åkte på en 2-0-förlust mot Motherwell. Hearts ligger för tillfället trea i den skotska högstaligan, sex poäng bakom ligaledande Rangers som dock har en match mindre spelad.

Andradivisionen

Luis Longstaff fick starta för Queen's Park mot Peterhead. Det blev 69 minuters speltid för anfallaren i matchen som slutade 2-1 till Peterhead.

Irland

Premier Divison

Den sista omgången i det irländska ligaspelet är nu avklarad. För målvakten Vitezslav Jaros blev det ännu en start och en hållen nolla för sitt St Patrick's Athletic. Nollan var hans elfte denna säsong.

Wales

Premier League

Jakub Ojrzynski startade mellan stolparna för Caernarfon Town som besegrade Haverfordwest County med 2-1.

Spanien

Segunda División

Ytterbacken Anderson Arroyo startade och spelade hela matchen för Mirandes som spelade 1-1 mot Fuenlabrada.

Utan speltid: Rhys Williams

Källa: Thisisanfield.com.